banner2779
banner2752
banner2750

 Kirazlıyalı’nın sembolü Pastahane oldu

Kirazlıyalı sakinlerinden olan ve çalıştığı işyerinden ayrılarak esnaflığa başlayan Mehmet Engin tarafından açılan pastahane, merkezi İzmit’te olan Altınoluk Kafe ve Pastahane’nin 5. Şubesi olarak hizmete başladı.

Altınoluk Kafe ve Pastahane’nin açılış kurdelesini, Körfez Belediye Başkan yardımcısı İsa Taş keserken, ‘’Kirazlıyalı canlanıyor ve bu tür iş yerleri hareketlenmenin artmasını sağlayacaktır. Bu girişiminden dolayı Mehmet Engin’e teşekkür ediyoruz’’ dedi. Açılışa Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Recep Sarıdoğan’de ekibiyle katıldı.

Kurdele kesiminden sonra konuklara çeşitli ikramlar yapıldı. Pastane açılışı yapılan binada, daha önce Kirazlıyalı Avcılar Kulübü bulunuyordu. Kirazlıyalı’da adeta buluşma noktası olan iş yeri bundan sonra mahalle halkına pastahane olarak hizmet verecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751