Kirazpınar Konutları’nda cazip fırsatlar
 Kirazpınar Konutları’nda cazip fırsatlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Kirazpınar’da yapılan Kirazpınar Konutları’nda çalışmalar devam ediyor. 3 blok 215 daireden oluşan Kirazpınar Konutları için Büyükşehir, yeni fırsatlar sunuyor. Projede dairelerin yarısına yakını satılırken kalan daireler arasından seçim yapmak mümkün.

44 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’deki projesi olan Kirazpınar Konutları’nda daire satışları devam ediyor. Yapımı halen devam eden Konutların 540 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 1+0 – 39m2 ve 44 bin TL’den başlayan daire fiyatları 3+1 – 120m2 ve 167 bin TL arasında değişiyor. Kalan 117 daireden birini almak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor.

İSTEYEN DİLEDİĞİ DAİREYİ ALABİLİYOR

Daireler müracaat sırası önceliği ve satış sistemiyle satılırken daire almak isteyenler satışı devam eden mevcut daireler içinden istediklerini seçebiliyorlar. Gebze Kirazpınar Konutları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler www.kentkonut.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0262 331 07 03 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

7 BİN 156 DAİRE SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Kentsel dönüşüm projeleriyle kentin geleceğini planlayan Büyükşehir, konut hamleleriyle herkesi ev sahibi yapmayı amaçlıyor. 2007 yılından bu yana kentsel dönüşümle beraber 7 bin 156 daire ve 84 dükkân hak sahiplerine teslim eden Büyükşehir, 1387 dairenin yapımına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817