Kırıkkaleliler, siyasilere çıkarma yaptı
 Son bir yıldır ciddi çalışma içine giren Kocaeli Kırıkkaleliler Derneği, Kocaeli'nin en aktif derneklerinden biri olarak gösteriliyor.  Necati Turgut'un dernek başkanlığına gelmesi ile birlikte başlayan dernekte ki hareketlilik her geçen daha da artarak devam ediyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren dernek yönetimi, önceki gün Kocaeli' de ki siyasi partilere çıkarma yaptı. Önce Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Teşkilatını ziyaret eden dernek yönetimi, daha sonra Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etti. Her iki parti de de büyük ilgiyle karşılanan dernek yönetimi, kendilerine gösterilen yoğun ilgiden bir hayli memnun kaldılar. Bundan sonra da çalışmalarına ara vermeden devama edeceklerini belirten dernek  başkanı Necati Turgut,  "Tabela partisi olmadığımızı herkese göstermek istiyoruz. Biz, bütün siyasi partilere eşit mesafede olan ve partiler üstü bir kurumuz. Elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmak için gece-gündüz demeden çalışıyoruz."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817