banner2779
banner2752
banner2750

KIRIM TÜRKLERİ İFTARDA BULUŞTU

Dernek Binasında Gerçekleşti

Her yıl Ramazan ayında dernek binasında iftar programı düzenleyen Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi, bu yıl da geleneği bozmadı. Derneğin Denizciler Caddesi No: 18 adresinde bulunan binasında gerçekleşen iftar programına başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, çok sayıda davetli ve dernek üyesi katıldı. Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Suavi Oktay, iftara katılımlarından dolayı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve konuklara teşekkürlerini iletti.

STK’larımız Olmazsa Olmazımızdır

İftar programında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaptığı konuşmada “Derince’miz için hizmete sunacağımız projelerimizi belirlerken sizin gibi çok değerli sivil toplum kuruluşlarımız ile yaptığımız istişareler önemli rol oynadı. Bizim için STK’larımız olmazsa olmazımızdır” dedi. İlçeye birçok önemli eser kazandırdıklarını belirten Başkan Bulut, “Bugün ilçemizde yapımını tamamladığımız Yelken Kafe, Kapalı Yüzme Havuzu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi ile viyadüklerimiz hizmet vermeye başladı. Yapımı devam eden çalışmalarımızın da tamamlanmasıyla Derince’miz birçok kalıcı esere daha kavuşmuş olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751