Kırveli’den Kocaeli İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Kapan’a Ziyaret

Ziyartele ilgili dernek başkanı Rasim KIRVELi şu açıklamalara yer verdi: ‘’ Tarihi Şan, şeref ve fedakarlıklarla dolu milletimize hizmete her daim amade olan, huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan Jandarmamızın her daim başımızın üzerinde yeri vardır. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığımızda çok değerli Komutanımız olan Jandarma Albay Yavuz Selim KAPAN Komutanımızın emirlerinde ilimizde birçok başarılı çalışmalara imza atmaktadır.

Bir kolluk birimi olan Jandarma, kolluk birimleri, görev ve hizmetin yerine getirilmesinde hukukun üstünlüğü, kamu yararını gözetme, tarafsızlık, katılımcılık, şeffaflık, hesap verebilirlik, hizmetin sonucuna odaklılık ve sürekli gelişim ilkelerini esas alır.

Sivil toplum kuruluşları kolluk kuvvetleriyle ne kadar iç içe olursa suç oluşmadan önlenir.

 Bizler Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Derneği olarak her zaman Jandarmamızın yanındayız. Bir sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. İl Jandarma Komutanımız ve tüm kolluk kuvvetlerimize görevlerinde Rabbim kolaylıklar nasip eylesin.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği  gibi “Jandarma; her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk.  diyerek sözlerime son veriyorum. ‘’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817