banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KIRVELİ’DEN YAKACAK ODUN PROJESİ

Rasim KIRVELİ ziyarete istinaden şunları belirtti: ‘’ İsa TAŞ, körfez Belediyemizin Başkan Yardımcısı olarak Kültür ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Körfez Kent Konsey Başkanlığını yürütmektedir. Bizde Tüketici Hakları Körfez Derneği Temsilcisi olarak, Sosyal projelerimiz hakkında kendisiyle görüştük. İlk projemizi, Körfez Kaymakamımız Sn. Hasan Hüseyin CAN ile paylaştık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sosyal projemize Kaymakamlık olarak her zaman destek vereceklerini belirttiler. Sosyal projemiz olarak, yaklaşan kış ayları sebebiyle yakacak ihtiyaç sahibi ailelerimizin tespitini Körfez Kaymakamlığımızın ilgili birimi tespit edecek. Daha sonra Körfez Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeye istinaden ilçemizdeki marangoz ve mobilyacı esnaflarımızdan gönüllü olarak odun bağışlayacaklardan odunların taşıma hizmetini ücretsiz olarak Körfez Belediyemizin ilgili birimi ihtiyaç sahiplerine yakacak odunlarını teslim edecektir’’ dedi.

Kırveli, ‘’Kültür ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcılığını yapan Sn. İsa TAŞ’ta belediyemizin ilgili birimini projemizle ilgili bilgilendirip, gerekli desteği vereceklerini, bu tür projelerin her zaman yanında olduklarını belirttiler. Sonuç olarak, Körfez ilçemizdeki marangoz ve mobilyacı esnaflarımızdan, kışın yakacak sıkıntısı çeken ailelerimize yönelik bu hayır işinde bir damla da olsa katkıda bulunmalarını yakacak ve kullanmadıkları odunlarını bağış yapmaya davet ediyorum. Birlikten güç doğar. Ramazan ayında nasıl oruç tuttuğumuzda, aç tokun halinden anlıyor, işte bu da soğuk bir evde yaşamanın, sıcak bir evde yaşamak gibi olmayacağını hissetmek gibidir. Kamu kurum ve kuruluşlarımız bu tür ailelere yakacak desteği vermektedir. Fakat bizlerde kamu kurum ve kuruluşlarımızın yanında olup, gerekli desteği sağlamalıyız. Tüketici Hakları Derneği Körfez temsilcisi olarak, projemize destek veren, Körfez Kaymakamımız Sn. Hasan Hüseyin CAN, Körfez Belediye Başkanımız Sn. İsmail Baran ve Körfez Belediye Başkan Yardımcımız Sn. İsa TAŞ’a teşekkür ediyorum. Yakacak bağışı yapmak isteyen esnaflarımız bizzat benimle irtibata geçebilirler. Telefon numaram: 0505 472 8761 numaralı telefondan bana ulaşıp sosyal projeye destek verebilirsiniz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826