KİŞİ ÖNCE KENDİSİNİ MUTLU ETMELİ
 İzmit Belediyesi, yeni yıla yoğun eğitim programı ile  girdi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından  düzenlenen hizmet içi eğitimlerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçen yıl 15’i geçmeyen eğitim etkinliklerinin  2015 yılında 40’ı bulacağı öğrenildi.

Zeynep Doğanay tarafından verilen motivasyon ve özgüven  konulu eğitime 47 personel katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Örgev’ in de takip ettiği eğitimde iş ve özel yaşamda başarının kişinin içsel motivasyon düzeyiyle ilişkisinden bahsedildi. İçsel, öz motivasyonu yüksek, kendinin ve yapabileceklerinin farkında olan kişilerin başarıya daha kolay ulaştığını söyleyen Zeynep Doğanay” bu nedenle yaşamda kişinin önce kendisinin mutlu, sağlıklı, başarılı ve huzurlu olması gerekir. Ancak böyle biri çevresine sağlıklı katkılar sağlayabilir” şeklinde konuştu. Yetkililer, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın  personel eğitimlerine büyük önem verdiğini belirterek hedeflerinin ayda en az 2 eğitim etkinliği düzenlemek olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817