KİŞİLER DEĞİL İZMİT KAZANDI
 Mahalle inceleme gezileri ile mahalleleri yakından takip etmeyi başaran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan gerçekleştirdiği ziyaretlerle de bu çalışmalarını destekliyor. Başkan Doğan son olarak Alikahya Cumhuriyet Mahallesi ve Yuvam Akarca Mahallesi’nde yaptığı ziyaretlerle hem vatandaşlarla biraraya geldi, hem de mahallelilerin görüşlerini aldı.

 

HER ZAMAN HALKIN ARASINDAYIM

 

Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Kuran Kursu’nda başlayan ziyaretlerine Yuvam Akarca’da esnaf ve sağlık ocağı ziyareti ile devam eden Başkan Doğan’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gttiği her yerde ilgi ile karşılanan Başkan Doğan “ her zaman halkın arasındayım. Hepsi benim kardeşim, ağabeyim. Hepimiz bu bu şehir için çalışıyoruz” dedi.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIM

 

Ak Parti İzmit İlçe Yönetici Enver Korkmaz,  Ak Parti Yuvam Akarca Mahalle Temsilcisi  Enis Demirkol, Ak Parti Yuvam Cumhuriyet  Mahalle Temsilcisi Esat Gebeş, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetiminden Saadet Ergün ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sevgi Koyun’un kendisine eşlik ettiği ziyaretlerde İzmit Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Doğan “ halka hizmeti hakka hizmet gördük. İzmit’in her köşesi için gece gündüz çalıştım. Kişiler değil, İzmit kazandı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817