banner2779
banner2752
banner2750

KIŞLA DÜZÜ OKULU ÖĞRETMEN VE VELİLERİ ÇAYDA BULUŞTU
 Okul Müdürü Mamil Aksoy ile Okul Aile Birliği Başkanı Songül Özer ve yönetiminin ortaklaşa düzenledikleri dayanışma çayına çok sayıda veli katıldı. Okulun foklor ekibiyle başlayan ve ikramlarında yapıldığı eğlencede konuşan Okul Müdürü Mamil Aksoy, ‘’Ülkemizin gelişmesini sağlayacak  ilk faktör iyi evlat yetiştirme,  Cumhuriyet’e ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmaktır. Bunun için de bize ve ailelere önemli görevler düşmektedir.Her zaman için çocuklarınız nereye gidiyor, kimlerle arkadaşlık yapıyor diye takip edin ve yakından ilgilenin’’ dedi.

Daha sonra söz alan Okul Aile Birliği Başkanı Songül Özer, katılan velilere, davete icazet edenlere, Körfez Belediye Başkanı  İsmail Baran’a ve Başkan Yardımcısı  Faruk Denli’ye,  Hereke 22 nolu  Otobüs ve Münübüsçüler Kooperatif Başkanı Servet Kurhan’a desteklerinden dolayı teşekür etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751