banner2779
banner2752
banner2750

 Kışladüzü Muhtarından Körfez Belediyesine Asfalt Teşekkürü

 

Körfez Belediyesi, sınırları içerisinde yer alan tüm bölgelere modern ulaşım olanakları sunuyor. İSU tarafından Körfez’de alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Kışladüzü’nde, üst yapı için çalışmalar başlamıştı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da yakından takip ettiği çalışmalarda sona doğru gelinirken, yaklaşık 10 bin ton sıcak asfaltın serimi gerçekleştirildi. Kaldırım ve parke çalışmaları ile yollar daha modern hale getirildi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Kısa süre içerisinden tamamlanması planlanan çalışma sonrasında ana yolda düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Hereke Kışladüzü Mahalle Muhtarı Süleyman Basri Umutlu, “Alt yapı işi zor ama gerekli bir çalışmaydı. Vatandaşlarımız sabırlı davrandı. Bu zor süreci kolaylaştıran Başkanımız İsmail Baran’a da teşekkür ediyorum” dedi.

  Alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrası adeta asfalt seferberliğinin yapıldığı Kışladüzü’nde, asfalt çalışmalarında sona doğru gelindi.

 Asfalt çalışmalarının tamamlandığı yollarda parke ve bordür döşeme çalışmalarına

da hız verildi.


 Hereke Kışladüzü bölgesinde yaklaşık 10 bin ton sıcak asfaltın serimi gerçekleştirildi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751