banner2830
banner2829

KIŞLADÜZÜ’NDE SONA DOĞRU GELİNDİ

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarından itibaren Kışladüzü Mahallesi’nde sürdürdüğü üst yapı çalışmalarında sona doğru geldi. İSU’nın alt yapı çalışmalarını tamamlaması sonrasında harekete geçen Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir taraftan yollarda asfalt çalışmasını yürütürken diğer taraftan da kimi kaldırımları onardı kimi kaldırımları da yeniden yaptı.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Ekipler Kışladüzü Mahallesi’nde sokaklardaki asfaltlama çalışması sonrasında bağlantı yollarını da asfaltlayarak çalışmada sona doğru geldi. Son olarak ekipler Seyir Terası’na giden yolu da baştan aşağıya yeniledi. Mahalle sakinleri ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederek, “Alt yapı çalışması, toz, çamur derken zor günler yaşadık. Ama çok şükür bitti. Hemen asfaltlama çalışması için de Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817