KİTAP FUARI, KOCAELİ SINIRLARINI AŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda yazarlar ve kitapseverlerle bir araya geldi. Kitap Fuarı’nın açılışından sonra sık sık ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, fuarı dolaşmaya gelen öğrenciler, kitap kurtları ve genç yazarlarla buluştu. Başkan Karaosmanoğlu, Kitap Fuarı’nın artık Kocaeli sınırlarını aştığını ifade etti.

 

KENT KÜLTÜRÜNE BÜYÜK KATKI

7. Kocaeli Kitap Fuarı’nın kent genelinde olduğu gibi çevre illerden de büyük ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kitap Fuarımızda 7 yıldır, her yaştan insanımızı sevdikleri yazarlar, gazeteciler, tarihçiler ve sanatçılarla bir araya getiriyoruz.  Kent kültürümüze büyük katkı sağlayan Kitap Fuarı, artık Kocaeli sınırlarını aştı’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817