banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KİTAP FUARI’NA KEMENÇELİ DAVET
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde her yıl olduğu gibi ağaçlar yine kitap açtı. Bu yıl 12 ilçe ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde bulunan ağaçlara da kitap asıldı. Üniversiteliler kemençe eşliğinde maniler okuyarak, herkesi 7. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet etti. Bir gün önce Yürüyüş Yolu’nda yapılan etkinlikte ise Kitap Fuarı maskotu olan Kitap Kurdu ”Kitaplarınız kurtlanmasın, siz kitaplanın” yazısı taşıdı.

 

KİTAP FUARINA DAVET

Tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Çakır, ”Kocaeli Üniversitesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu organizasyonda yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. KOÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Metin Geldeş ise ”Kitap Fuarı’nı daha iyi tanıtabilmek amacıyla üniversitemizde pek çok etkinlik yaptık. Bütün arkadaşlarımızı fuara bekliyoruz” şeklinde konuştu. Öğrenciler konuşmaların ardından sonra 10’dan geriye doğru sayarak kurdele kesti. Daha sonra da ağaçlardan kitaplar toplandı. Canlı olarak çalınan kemençe eşliğinde maniler okundu.

 

KİTAPLAR HER YERDE

Oldukça eğlenceli geçen etkinlikte öğrenciler, “Geçen yıllarda da ağaçlardan kitap toplamıştık. Ama o zaman sadece çarşıdaydı. Şimdi ise her yerde. Üniversitemizde yapılan bu etkinliği çok beğendik” dedi. Öğrencilerden bazıları ise “Kitap Fuarı öncesi etkinlikler bu kadar güzel ise fuar muhteşem geçecek demektir” yorumunu yaptı. KOÜ öğrencileri daha önce de Yürüyüş Yolu’nda canlı müzik eşliğinde kitap Fuarı’na vatandaşları davet etmişti. Kitap Fuarı maskotu olan “Kitap Kurdu” da etkinlikte yer almıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826