banner2779
banner2752
banner2750

Kitap Okudular, Hediyeyi Kaptılar

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Eren Bülbül Kültür ve Yaşam Merkezi içerisindeki kütüphane, yaz boyunca çocukların ilgi odağı oldu. Bölgede oturan çocukların kitap okuduğu, araştırma yaptığı kütüphaneyi en çok kullananlar ise ödüllendirildi.  Kütüphanenin müdavimi olan dört miniğe hediyeleri dün yetkililer tarafından teslim edildi.

OKUMA ALIŞKANLIĞI

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Şehit Eren Bülbül Kültür ve Yaşam Merkezi yetkilileri, çeşitli dönemlerde etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Çocuklarımızın kendilerini geleceğe daha iyi hazırlaması için bizler de Körfez Belediyesi olarak her türlü desteği sunuyoruz. Böyle küçük hediyelerle de kitap okuma alışkanlıklarının artmasını hedefliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751