Kız kaçırma kavgası: 2 ölü 2 yaralı
 Tavşantepe Mahallesi'nde bulunan kireç ocaklarında kız kaçırma meselesinden çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Olay, Tavşantepe Mahallesi Kumlu Sokak üzerinde meydana geldi. 15 gün önce Ercan Şencan'ın kızını kaçıran Saadettin, Sezgin ve Ertaç Sağlam 10 gün sonra kızın babasının istediği üzerine kızlarını geri verdiler. Olayın üzerine çok geçmeden 30 yaşlarında ki Ersin G. tarafından kaçırılınca Sağlam ailesi kız evini bastı.

BIÇAKLANDI SİLAHLA VURDU

Evin önü bir anda kalabalıklaştı ve tartışma başladı. Kavgaya dönen tartışmada ev sahibi Ercan Şencan bıçaklandı. Yaralanan ev sahibi Şencan içeri girdi ve evdeki tüfeği alarak dışarı çıktı. Tüfeği ateşleyen Şencan’ın tüfeğinden çıkan saçmalar Saadettin, Sezgin ve Ertaç Sağlam'ı çeşitli yerlerine isabet etti. Kanlar içinde yerde kalan yaralılardan Sezgin ile Ertaç yakınları tarafından minibüslere bindirilerek Özel Konak Hastanesine, Sadettin sağlam ile şüpheli sıfatında olan Ercan Şencan Kocaeli Devlet Hastanesine getirildi. İki ayrı aile aynı hastaneye gidince ortalık hastane içerisinde tekrardan karıştı. Hastanelere kaldırılan Saadettin ile Ertaç Sağlam doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817