Kız Meselesi Akrabaları Birbirine Düşürdü

Alınan bilgi ve iddialara göre olay sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre sabah kahvaltı yapmak için yer sofrasına oturan Rasim Ş. ve aile fertleri, Selahattin Ş., Nesrin Ş., Taner Ş. ve Eşim Ş. Bir anda kapıyı açarak içeri giren yaklaşık 15 kişinin saldırısıyla neye uğradıklarını şaşırdılar. İçeri giren ve başlarında Rasim Ş. nin diğer oğlu V.Ş. nin olduğu iddia edilen gurup sofrada oturanlara saldırdıktan sonra girişteki kapı camını kırdılar. Hızlarını alamayan gurup sokağa inerek park halindeki 41 AGE 779, 41 P 3736 ve 41 ADU 838 plakalı araçların ön, yan, kapı camlarını ve aynalarını kırarak zarar verdiler. Kalabalık gurup daha sonra sokaktan ayrıldı ve olay yerine çağrılan polis ekipleri inceleme yapıp, tutanak tutuktan sonra şahsıları aramaya başladılar.

Evlilikten vaz geçilmiş

İddialara göre baskına ve kavgaya neden olan olay, Selahattin ş. nin 19 yaşındaki oğlu T.Ş. ile baskın yapan V. Ş. nin 16 yaşındaki kızı D.Ş. arasında daha önce yapılan sözün atılmasıyla başladı. V.Ş. nin yaşı küçük olduğu için akraba kızını almak istememesi ve ailenin sözden vazgeçmesi sonrasında başlayan abi kardeş arasındaki kavga, bu sabahki saldırıyla devam etti. Polis olayla ilgili soruşturmayı devam ettiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817