Kızılay Başkanı’na 5 aylık  Elektrik faturası

Sepaş, Körfez’de halkı mağdur etmeye devam ediyor. Çok eleştiri almasına rağmen abonelere iki, üç hatta 5 aylık fatura göndermeye devam eden Sepaş, Körfez Kızılay Şube Başkanı Yılmaz Kandal’ı da mağdur vatandaşlar arasına soktu.

Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi No:222 adresinde 0000219991 numarası ile elektrik abonesi olan Yılmaz Kandal, elektrik sağlayıcı firma olan SEPAŞ mağduru oldu. Her ay elektrik sayacını okuyarak vatandaşı faturalandırması gereken SEPAŞ, 5 ay sonra Yılmaz Kandal'ın elektirik sayacını okuyarak toplu borçlandırma yaptı. Toplam 788 lira borçlandırılan Yılmaz Kandal, "Bu bir haksızlıktır. SEPAŞ, her ay gelip elektrik sayacımızı okuması gerekir ve bizi de fatura vermesi gerekirdi. Ancak yapmadı. Toplu bir fatura çıkardı ve bizi mağdur etti. Her konuda SEPAŞ, vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor."diyerek tepkisini dile getirdi.

Yılmaz Kandal, toplu olarak kesilen fatura ile ilgili olarak itiraz edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817