Kızılay Kan Merkezi  Birhat’ın İhtiyacını Karşılıyor

Ailenin kan ihtiyacı nedeniyle yaptığı çağrı sonrasında,  konuyu yakından takip eden Türk Kızılayı Derneği Yönetimi yaptığı açıklamada, “Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavisi devam eden Birhat Elitaş’ın sağlık durumuyla ilgili, hastanın annesi Asya Nafiye Elitaş’ın demecine dayandırarak hazırladığınız haberinizin yayınlanmasının hemen ardından hastane yönetimi ile iletişime geçilmiştir.

Yapılan görüşme ve stok hareketliliğimizin kontrolü sonucunda Birhat’ın tedavisi için gerekli olan kanın Kızılay kan merkezlerinden kesintisiz olarak karşılandığı, hastaneye ulaştığı, tedavi için kullanıldığı ve kullanılmaya devam ettiği, bu noktada herhangi bir tedarik problemi yaşanmadığı teyit edilmiştir” denildi.

Yetkililer, uzun süren tedavi nedeniyle ihtiyaç duyulması halinde de 0 RH (+) kan ihtiyacının karşılanmaya devam edileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817