Kızılay Körfez Şubesi Genel Kurulu Gerçekleşti

Kızılay Körfez Şubesi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda, divan başkanı ve katip üyelerinin seçilmesinin ardından, program planı sulundu.İstiklal Marşı ile program başladı. 

Kızılay Kocaeli Şubesi Başkanı Cengiz İpek, genel kurulda şunları ifade etti “ Başkanımız İsmail Akın ve ekibinin, Kızılay Körfez Şubesi kurulmadan önce Körfez Vicdan Hareketi adı altında, sahadaki azim ve gayretlerine şahit olduk. Bu anlamda, Körfez Şubesi’nin çok önemli işlere imza atacağına inanıyoruz. Seçilen yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyor, hayırlı olsun diyoruz” dedi. 

2019,2020,2021 yılları için çalışma raporu, kesin hesap raporları okunarak, şube yönetim kuruluna ibra edildi. Oy birliği ile kabul edilen çalışmaların ardından,   seçim yapıldı. Yapılan seçimde Kızılay Körfez Şubesi yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan: İsmail Hakkı Akın

Başkan Yardımcısı: İbrahim Okudan

Sekreter: Murat GülbiçiM

Muhasip: Yalçın Tuncer

Veznedar: Mehmet Ulu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817