KIZIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Başkan Baran '' Kulubümüz Sporcusu olarak Dünya Şampiyonasında çok büyük bir başarı gösterip bir Gümüş bir de Bronz madalya alarak Ülkemizi sevince boğan Kulubümüz Sporcusu Kızımız Şevval Yarar'ı tebrik ediyorum. Milli Sporcumuza bundan sonra ki katılacağı Şampiyonalarda da başarılar diliyorum''  dedi.

''Eğitimden kültüre, spordan çevreye kadar yürütülen bir dizi projelerle gençleri destekleyen programlar yürüttüklerini belirten Başkan Baran, “Ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcularımızı Körfez’de yetiştireceğiz. Körfez’de spor yapmaya uygun her türlü alt yapı çalışmalarının oluşturduk.Yeşilin maviyle buluştuğu güzel ilçemizde yapılabilecek en güzel faaliyetlerden birisi spordur. İlçemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için spora önem veriyoruz. Yağlı güreşlerimizi bu yıl ilk defa sevindikli köyünde gerçekleştirdik. Aynı şekilde minder güreşi içinde sporcularımız ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bunun yanı sıra yarı olimpik yüzme havuzumuza ilgi her geçen gün artıyor. İlçemizde yüzme bilmeyen vatandaşımız kalmayacak.  Yeni açılan Taekvondo Bölümümüzde ise kızımız Şevval Dünyaya kafa tutuyor.Taekvondo sporuna da ilgi en üst seviyede uluslar arası müsabakalarda taekvando bölümümüzün başarıları spora verdiğimiz önemin en büyük göstergesidir.

Kızımızı , ailesini ve kızımızı yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817