KO-MEK AİLESİ YILSONU PİKNİĞİNDE BULUŞTU
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük projelerinden birisi olan KO-MEK, Sakarya’nın Pamukova ilçesine bağlı Hüseyinli Köyü’nde bulunan Ercuva Yaylası’nda, personel ve ailelerinin katıldığı yılsonu pikniği gerçekleştirdi. Piknikte bir yılın yorgunluğunu atan personel yeni eğitim sezonu için moral depoladı.

 

YARIŞMALARLA EĞLENDİLER

Yaklaşık 700 kişinin katıldığı piknik, yaylaya varıldıktan sonra kahvaltı programıyla başladı. Çeşitli eğlence ve aktivitelerin yapıldığı programda, KO-MEK çalışanlarından oluşan gruplarla halat çekme yarışı, yumurta taşıma yarışı, voleybol turnuvası gibi etkinlikler yapıldı.

 

GÜN BOYU DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR

Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildiği, katılımcıların yeşil ve doğayla buluştuğu piknik akşam saatlerine kadar devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817