banner2779
banner2752
banner2750

KO-MEK Arasta Parkı Renklendirdi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Arasta Park Alışveriş Merkezinde Ebru ve Kat’ı kursu öğrencilerinin yapmış olduğu eserlerle sergi açtı. KO-MEK Kursiyerlerinin birbirinden güzel eserleriyle açılan sergiye ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

 

KAT’I SANATI SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

Türkler tam anlamıyla kendilerine özgü ve tamamen orijinal süsleme sanatlarına sahiptir. Bu süsleme sanatlarından biri de kağıt ve deri oymacılığı olarak bilinen "katı'" sanatıdır. Kat veya katı’ kelimesinin sözlükteki anlamı 'kesmektir'. Katı’ sanatı ise bir kağıt veya deri üzerindeki yazıyı, motifi veya şekli oyup Çıkartarak bir başka kağıt ya da deriye yapıştırmak suretiyle gerçekleştirilen bir süsleme sanatıdır.  KO-MEK Kurslarında eğitimi verilen ve Arasta Park’ta sergisi açılan Kat’ı Sanatı büyük beğeni topladı.

 

ZİYARETÇİLER EBRU UYGULAMASINA KATILDI

Eğitim dönemine tanıtım stantlarıyla giren KO-MEK, Kocaeli’nin dört bir yanında açtığı sergilerle vatandaşı meslek ve sanat eğitimine olan ilgisini artırmaya devam ediyor. Arasta Park’ta açılan Ebru ve Kat’ı Sergisi büyük ilgi toplamasının yanında ziyaretçilere ebru yapma imkanı sunarak onların yeteneklerini keşfetmelerine de imkan sağlıyor.

 

26 EKİM’E KADAR ARASTA PARK’TA

KO-MEK’ in Ebru ve Kat’ı Sergisi ziyaretçilere sunduğu uygulama fırsatıyla birlikte birbirinden güzel eserlerle yer aldığı sergi Arasta Park 3.katta 26 Ekim tarihine kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751