banner2752
banner2750
banner2776

KO-MEK Değirmendere Kurs Merkezi, Yeni Yerinde

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının Gölcük ilçesinde hizmet veren Değirmendere Kurs Merkezi yeni yerine taşındı. KO-MEK Değirmendere Kurs Merkezi bundan böyle Merkez Mah. Mithat Gürses Cad. Değirmendere Kapalı Otoparkının 4. katında hizmet verecek.

 

YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE YENİ YERİNDE

KO-MEK Değirmendere Kurs Merkezi, eğitim dönemine yeni yerinde başladı. Son derece modern bir alanda hizmet verecek olan kurs merkezinde 6 derslik bulunuyor. Ayrıca öğretmenler ve idareci odalarının yer aldığı kurs merkezinde bay-bayan mescit ile Gölcük Belediyesi ile ortaklaşa kullanılacak 120 kişi kapasiteli çok amaçlı salon yer alıyor.

 

OTOPARK VE ASANSÖR İMKÂNI

KO-MEK Değirmendere Kurs Merkezi’nin Değirmendere Kapalı Otoparkının en üst katında hizmet verecek olması, kursiyerlere ulaşım açısından önemli avantaj sağlayacak. Bunun yanı sıra otopark içinde bulunan asansör imkânı yürüme sorunu olan vatandaşlara kolaylık sağlayacak.

 

DAHA FAZLA KUSİYER ALINABİLİNECEK

KO-MEK Değirmendere Kurs Merkezi’nin eski yeri derslik ve yer açısından küçüktü. Bu nedenle bekleyen kursiyer sayısında artış meydana gelmişti. Ancak kurs merkezinin yeni yerine taşınmasının bu sorunu ortadan kaldırdı. Değirmendere kurs merkezi önümüzdeki eğitim döneminde daha fazla kursiyer ile eğitim yoluna devam edebilecek. Kurs merkezi yeni eğitim dönemine 502 kursiyer ile girdi.

 

DEĞİRMENDERE KURS MERKEZİNDEKİ KURSLAR

KO-MEK Değirmendere Kurs Merkezi’nde vatandaşlara, İngilizce, Almanca, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, Örgü, Takı Tasarımı, Ahşap Boyama, Pul-Boncuk Dikişleri, Kur’an-ı Kerim, Giyim ve Mefruşat branşlarında eğitim veriliyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680