KO-MEK İLE HALK EĞİTİM EL ELE
 2005 yılından bu yana tüm kurs ve kursiyer işlemlerini birlikte yürüten KO-MEK ve Halk Eğitim merkezleri müdürleri bir araya gelerek işleyişte yaşanan aksaklıkları ve bu iş birliğini daha ileriye nasıl götüre biliriz gibi konuları konuşmak için kahvaltıda bir araya geldi. 12 ilçe halk eğitim müdürünün katıldığı toplantıya Kocaeli Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Dilek, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve birim sorumluları katıldı.

 

 

İŞ BİRLİĞİ DAHA DA GÜÇLENECEK

Toplantıda konuşan, Dilek, “Birbirimiz daha yakından tanıyıp sorunları sıkıntıları daha yakından birinci ağızdan dinlemek için bu toplantıyı düzenledik, buradan çıkacak olan kararlar ile işleyişimiz daha da verimli hale gelecektir” dedi. Daha sonra konuşan KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, “Halk eğitim müdürlükleri ve KO-MEK bir aile olarak yıllardır birlikte uyumlu bir şekilde işlerimizi yürütüyoruz biz KO-MEK olarak kendimizi görmek ve aksayan noktaları sizden dinleyerek düzeltmek için bir araya geldik”. 12 ilçede hizmet veriyoruz ve her zaman halk eğitimler ile işbirliği yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz sizin söyledikleriniz bizim için çok önemli” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından çekilen toplu fotoğrafla toplantı son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817