KO-MEK-İŞKUR işsizliğe karşı omuz omuza

İŞSİZLİĞE KARŞI İŞBİRLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi Kursu (KO-MEK), 2012-2013 yeni eğitim döneminde de İŞKUR işbirliği ile faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. İŞKUR ve KO-MEK’in işsizlere yönelik açtığı kurslar, vatandaşlara mesleki anlamda yarar sağlıyor.

 

14 GRUPTA 315 KURSİYER

Kocaeli’nde bu yılda eğitimlerine devam eden İŞKUR- KO-MEK kurslarında, Bilgisayar İşletmenliği, Ön Muhasebe, Bilgisayar Bakım Onarım, Bilgisayar Destekli Çizim (AUTOCAD), 0-3 Yaş Aile Eğitimi ve 3-6 Yaş Aile Eğitimi, branşlarında eğitimlere başlandı. Ayrıca önümüzdeki günlerde, Ev ve Kurum Temizliği, Düz Dikiş Makineci branşlarında eğitim verilecek.

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN KENT KART DESTEĞİ

İŞKUR- KOMEK kursiyerlerine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından katıldıkları kurs süresince ücretsiz ulaşım sağlamaları için Kent Kart veriliyor. Eğitim alan kursiyerler maddi açıdan sıkıntı çekmeden ulaşımlarını sağlayabiliyor.

 

İŞKUR’DAN 20 TL CEP HARÇLIĞI

Kursiyerlere ayrıca İŞKUR tarafından katıldığı kurs günleri için günlük 20 TL cep harçlığı ödeniyor. Herhangi bir sağlık sigortasından yararlanmayan kursiyerlere İŞKUR tarafından sağlık sigortası yapılıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817