KO-MEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) yeni dönemde 43 kurs merkezinde 188 farklı branşta meslek ve sanat eğitimi vermeye devam ediyor. İş sahibi olmak isteyen kursiyerlerin ilk tercih yeri olan KO-MEK’te şimdi de “satış görevlisi” kursu açıldı. 16 Şubat tarihinde Körfez kurs merkezinde başlayan kursa katılım oldukça yoğun. 43 kurs merkezinde açılması planlanan satış görevlisi kursu için ön kayıtlar devam ediyor. Usta öğretici Filiz Kocakaya tarafından verilen derslerde; müşteri özellikleri, müşteri memnuniyeti, müşteri iletişimi, iş planı, satışa hazırlık, ticari belge hazırlama gibi modüller bulunuyor.

 

İLK KEZ AÇILDI, YOĞUN İLGİ VAR

Körfez kurs merkezinde usta öğretici Filiz Kocakaya tarafından verilen derslerde özellikle müşterilerle iletişim ve nefes kontrolü dersleri veriliyor. Usta öğretici Filiz Kocakaya yaptığı açıklamada, derslere katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, ‘’Burada biz kursiyerlere müşteri özellikleri, müşteri memnuniyeti, müşteri iletişimi, iş planı, satışa hazırlık ve ticari belge hazırlama gibi alanlarda dersler veriyoruz” dedi. Alanında tecrübeli ve tecrübesiz kursiyerlerin de olduğunu ifade eden Kocakaya, “İlk kez bu kursu açıyoruz ama ilgi oldukça yoğun” dedi. Daha sonra konuşan kursiyer Umut Çömer, satış pazarlama alanında çalıştığını ifade ederek, “Kendimi geliştirmek istiyorum, burada dersler ve anlatım çok iyi herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

5 AYDA 33 BİN 359 KİŞİ

Türkiye’de sanayinin kalbi olan Kocaeli’de istihdam açığını kapatmak için birçok meslek ve sanat kursu açan KO-MEK yeni dönemde şimdiye kadar 33 bin 359 kişiye eğitim verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817