KO-MEK KURSLARINA YÜKSEK PERFORMANS BİLGİSAYAR ALINACAK
 Teknolojinin hızla gelişmesi bilişim teknolojilerini ön plana çıkarırken bu yönde alınan eğitimler de giderek artıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren KO-MEK vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda, 3 Boyutlu Nesne Modelleme (3DMAX), Autocad, Grafik ve Animasyon, İleri Excel Eğitimi, Nesneye Dayalı Programlama, Sayısal Resim İşleme-Ps Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Solidworks Eğitimi, Veri Tabanı - Sorgulama, Web Tasarımcısı, Web Programcılığı eğitimleri veriyor. Bu eğitimlerin sağlıklı bir şekilde verilmesi için KO-MEK bilgisayarlarını yeniliyor.

 

11 BİN 979 KİŞİ EĞİTİM ALDI

Bilişim kurslarında kullanılmak üzere KO-MEK kurs merkezlerine 100 adet yüksek performansa sahip masaüstü bilgisayar alınacak. Bilgisayarların alımı için ihale düzenlendi. Büyükşehir İhale Salonu’nda gerçekleştirilen oturumda iki firma teklif verdi. İhalede Petran Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. 229 bin 900 TL teklif verirken, Donan Teknoloji Çözümleri Ltd. Şti. 235 bin 700 TL teklif geldi. 2004 yılından bu yana bilişim kurslarında 11 bin 979 kişi eğitim aldı. En çok talep edilen kurslar Autocad, Web Tasarımı, Grafik Animasyon ve 3 boyutlu katı modelleme yazılımı Solidworks olarak öne çıkıyor.

 

Firmalar                                                     Teklif

Petran Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti.          229 bin 900 TL

Donan Teknoloji Çözümleri Ltd. Şti.      235 bin 700 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817