KO-MEK sergisini binlerce kişi ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) 9. Genel Sergisini binlerce kişi ziyaret etti. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen KO-MEK Genel sergisi, bu yılda çeşitli uygulamalar, konserler ve yarışmalarla Kocaeli halkından yoğun ilgi gördü.

 

ÜRÜNLER BÜYÜK BEĞENİ GÖRDÜ

Kocaeli’nin en güzel eğitim kurumlarından biri olan KO-MEK kursları bu yılda binlerce kişinin katılım gösterdiği Genel sergiyle Kocaeli halkını büyüledi. Binlerce kişinin ziyaret ettiği sergide kursiyerlerin yaptığı en başarılı ürünler yine takdir topladı. Serginin son günü de çeşitli etkinler ile devam etti.

 

İĞNESİ OYASI YARIŞMASI YAPILDI

KO-MEK 9. Genel sergisinin son günü İğne Oyası branş yarışması yapıldı. Birbirinden çekişmeli geçen yarışmada kursiyerler kendilerine verilen örneği en güzel şekilde yapmak için büyük gayret gösterdiler. KO-MEK Usta Öğreticileri tarafından oluşan jüri değerlendirmelerine göre birinci Kireçocakları KO-MEK kursiyeri Fatma Kaçmaz, ikinci Mehmet Ali Paşa KO-MEK kursiyeri Nezahat Hasanoğlu, üçüncü ise Mevlana KO-MEK kursiyeri Ümran Apaydın oldu. Kursiyerler ödüllerini KO-MEK Bölge Sorumlusu Oğuz Kaya ve Genel sergi alan sorumlusu Firdevs Subaşı takdim etti. Yarışmanın ardından Müzik branşı Usta Öğreticileri Nimet Karagöl ve Yasin Yıldırım tarafından Türk Halk Müziği alanında konser verildi.

 

YEŞİLÇAM KONSERİYLE FİNAL

KO-MEK 9. Genel Sergisi dört gün boyunca süren tüm etkinliklerin ardından Yeşilçam konseriyle final yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Türk Sanat Müziği Bölümü eğitmenlerinden Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı ziyaretçilere adeta nostalji rüzgarı estirdi. Sanatçılar konser sonunda salondan büyük alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817