banner2779
banner2752
banner2750

KO-MEK’ te İspanyolca Kursu Başladı
 Bir halk üniversitesi olan KO-MEK yabancı dil konusunda ayrı bir fakülte oluşturmuş gibi hizmet veriyor. Leyla Atakan Kurs Merkezi’nde vatandaşların talepleri doğrultusunda İspanyolca kursu açıldı. KO-MEK ’te, İspanyolcanın dışında İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça dillerinde de eğitim veriliyor.

 

GENÇ ÖĞRENCİLER İSPANYOLCA ÖĞRENCİYOR

Leyla Atakan Kurs Merkezi İspanyolca Kursu kursiyeri Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Pınar Yavuz, İspanyolca’ nın çok değişik bir dil olduğunu ve ilgisini çektiği için bu kursa geldiğini belirterek: ‘’ İspanyolca kursunu KO-MEK internet sayfasından öğrendim. Sınıf açılınca bende başladım. Sınıflar ve eğitim araçları çok güzel. Eğitimlerden çok memnunum’’ dedi.

“MESLEKİ KARİYERİM İÇİN”

Kocaeli üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyan Onur Genç, üniversite hazırlık sınıfında İngilizce eğitimi aldığını ve okuduğu bölümde ikinci bir yabancı dilin çok önemli olduğunu söyleyerek: ‘’ İtalyanca ve İspanyolca dillerine ilgi duyuyorum. Burada İspanyolca hocamız bize çok yardımcı oluyor. Sınıftaki arkadaşlarla karşılıklı diyalog kurarak pratik yapıyoruz’’ diye konuştu. Kocaeli Üniversitesi İşletme 4. Sınıf öğrencisi İrem Yıldız da, İspanyolca’ nın mesleki kariyerinde çok faydalı olacağını ifade etti.

 

KIZININ EĞİTİMİ İÇİN İSPANYOLCA ÖĞRENİYOR

KO-MEK’te daha önce İngilizce kurslarına gelen ve İspanyolcayı merak ettiğini söyleyen Ferda Uygur ise kızının yakın zamanda eğitim için Barselona’ ya gitme ihtimali olduğunu ve ona da yardımcı olmak istediği için kursa geldiğini söyleyerek, KO-MEK’ ten çok memnun olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751