banner2779
banner2752
banner2750

KO-MEK VE BİLGİ EVİ ÖĞRETMENLERİ 24 KASIM’I KUTLADI
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde KO-MEK ve Bilgi evi öğretmenleri ile bir araya geldi. Antikkapı Restoran’ta gerçekleşen etkinlikte konuşan Başkan Karaosmanoğlu” Bir insanı mutlu etmek, hayata hazırlamak çok önemli, hep beraber cehaleti ortadan kaldıracağız” diyerek tüm öğretmenlere başarı diledi.

 

KUTLAMA GECESİNE İLGİ YOĞUNDU

Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü kutlama yemeğine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Melih Yayla, İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Büyükşehir Belediyesi idarecileri ile KO-MEK ve Bilgi evi personeli katıldı.

 

KATIRCIOĞLU, “KO-MEK ÖRNEK BİR ÇALIŞMADIR”

Gecede ilk önce İzmit Mehmet Ali Paşa Halk Oyunları Spor Kulübü sahne alarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Halk oyunlarından sonra konuşan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, konuşmasına öğretmenler gününü kutlayarak başladı. KO-MEK’in örnek alınan bir çalışma olduğunu ifade eden Katırcıoğlu “KO-MEK’in başarısı tüm Türkiye’ye yayılmış durumda” ifadelerini kullandı. Katırcıoğlu konuşmasında “Kocaeli ’ye baktığımızda yapılan çalışmalarda bir başöğretmen imzası görüyoruz. Gelişen mega bir şehir olan Kocaeli’nde sadece fiziki değil eğitim olarak da gelişiyoruz” dedi.

 

KARAOSMANOĞLU’NU DUYGULANDIRAN SÜPRİZ

Katırcıoğlu’nun konuşmasından sonra KO-MEK’in Başkan Karaosmanoğlu’na öğretmenler günü sürprizi olarak hazırladığı anı defteri hediye edildi. Anı defterinde yer alan bölümler sürpriz olarak başkan Karaosmanoğlu ve salondakilere sinevizyon eşliğinde izlettirildi. KO-MEK kursiyerlerinin anlattığı başarı hikâyeleri salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Yüzlerce KO-MEK kursiyerinin duygularını satırlara döktüğü anı defteri KO-MEK izleme ve değerlendirme birim sorumlusu Mesut Barış tarafından Karaosmanoğlu’na hediye edildi.

 

 “EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ CEHALETTİR”

Daha sonra bir konuşma yapan Karaosmanoğlu, konuşmasına Kuran-ı Kerimden bir alıntıyla “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” diyerek başladı. En büyük düşmanın cehalet olduğunu dile getiren başkan Karaosmanoğlu” Şehri imar edip nesli ihmal edersek yaptıklarımız ihmal edilen nesil tarafından tahrip edilir. KO-MEK bir aile, buraya gelen birçok kişi yalnızlıktan, umutsuzluktan kurtuluyor. Bir insanı mutlu etmek çok güzel şey, hep beraber cehaleti ortadan kaldıracağız” diyerek tüm öğretmenlere başarı diledi.

 

Konuşmanın sonunda Barbaros Hayrettin Paşa Bilgi evi Öğrencisi Bedirhan Erdem, bilgi evi resim kulübünde kendi yaptığı resim çalışmasını ve Karaosmanoğlu ile bilgi evi çocuklarının birlikte çekilmiş fotoğrafını Karaosmanoğlu’na hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751