banner2779
banner2752
banner2750

 KO-MEK YAHYA KAPTAN YENİ DÖNEME HAZIR
  

 

Kocaeli’nin dört bir yanında 43 kurs merkeziyle eğitim hizmetlerine profesyonel olarak devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), yeni dönemde de birçok farklı branşta eğitim için kolları sıvadı.

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

13. eğitim dönemine giren KO-MEK, Yahya Kaptan Kurs Merkezi kursiyerlerinin yaptığı el emeği göz nuru eserlerle Yahya Kaptan’da bulunanArastapark AVM’de ahşap boyama ve resim branşlarının tanıtımı için stant açtı. Açılan stantta KO-MEK Yahya Kaptan Kurs Merkezi yöneticilileri ve usta öğreticiler vatandaşlara ahşap boyama ve resim branşları ile ilgili olarak bilgilendirmeler yaptı. Birebir uygulama yapılan stant vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve KO-MEK yönetimi de ayrıca stantları ziyaret ederek eserleri ve uygulamaları inceledi. Sergiye olan yoğun ilgiyle alakalı değerlendirmelerde bulunan KO-MEK yönetimi, yapılan branş tanıtım faaliyetlerine yönelik bilgi aldı.

 

KO-MEK KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR

Yeni eğitim öğretim sezonu ile alakalı vatandaşların eğitim ihtiyaçlarını en iyi ve en kaliteli şekilde karşılamaya çalışan KO-MEK ,gelen talepler doğrultusunda yeni branşlar açmaya devam edecek. Mevcut branşlar ile alakalı eğitim hizmetlerinin devam ettiği kurs merkezleri ise kayıt yaptırmak isteyen herkes için sezon boyunca da kayıt almaya devam edecek. Kurs merkezlerine gidemeyen vatandaşlarwww.komek.org adresinden kayıt yaptırabilir, KO-MEK ile ilgili faaliyetleri www.kocaeli.bel.tr ve www.komek.org internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751