banner2779
banner2752
banner2750

KO-MEK yeni döneme hazır
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (KO-MEK)’nın düzenlediği 2014-2015 değerlendirme ve zümre toplantılarıyla yeni dönemde eğitimlerin yanında farklı plan ve projelerle de Kocaelililere hizmet için hazır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 11. yılında olan KO-MEK’in meslek ve sanat eğitiminin yanında farklı sosyal projelerle hizmet alanının genişletileceği belirtildi.

 

“KO-MEK YENİ DÖNEMDE FARKLI OLACAK”

Her yıl eğitim verdiği branş sayısını artırarak halkın ihtiyaçlarına karşılık vermeyi hedefleyen KO-MEK, bu yıl da hedeflerini dönem öncesi belirledi. Toplantıya öncülük eden şube müdürü Bedir, “11.yılına gelmiş bir kurum olan KO-MEK, artık meslek ve sanat eğitiminin yanında ‘yetişkinler için değerler eğitimi’ gibi farklı eğitim hizmetleri de sunarak, halkımızı farklı konularda da bilgilendireceğiz “ dedi. Bedir, yeni dönemde KO-MEK’in çalışan personelinin daha özverili şekilde halka hizmet vermesinin önemine vurgu yaparak, “KO-MEK sosyal bir proje ve eğitim kurumu olduğu için halkımızın kurs merkezlerimizde hizmet ve eğitim kalitesinden ne kadar memnun olursa bizde o kadar başarılı oluruz” dedi.

ZÜMRELER YENİ YILI PLANLADI

Kocaeli’nde meslek ve sanat eğitiminde öncü olan KO-MEK, her branşın hocalarından oluşan zümre toplantıları düzenleyerek yeni eğitim yılını planladı. Her branşın zümreleri bir araya gelerek, yıl içindeki ders akışlarını ve branşların ihtiyaçlarını yeni yıl öncesinde belirledi.

 

BAYRAM ÖNCESİ KURBAN KESİM EĞİTİMİ

Bugüne kadar 330 bini aşkın kursiyere ulaşan KO-MEK, bu yıl kursiyerlerine farklı alanlarda eğitim vererek, yeni eğitim döneminde Kocaeli halkının eğitim yuvası olmaya devam edecek. KO-MEK bu yılda yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Yuvacık, Bahçecik ve Kireçocakları kurs merkezlerinde kurban kesim elemanı kursu açacak. Kurban Bayramı’nda halkın hayvan kesimlerinde daha bilinçli olmasını ve hayvanların telef edilmemesi adına teorik ve pratik eğitimlerin verileceği kurslara kayıtlar başladı. KO-MEK’in kurban kesim elemanı kursuna kurs merkezlerinden veya KO-MEK’in sitesi www.komek.org adresinden kayıt yaptırılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751