banner2779
banner2752
banner2750

KO-MEK’İN HIZLI KLAVYE KURSU DERECE GETİRDİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları(KO-MEK), devlet memuru adaylarına da kariyerlerinde destek oluyor. Hızlı klavye kullanımının önemli olduğu günümüzde, çalışma hayatını kolaylaştırmak için vatandaşlarımıza destek veren KO-MEK, bu doğrultuda eğitim vererek başarının kapılarını aralıyor. KO-MEK‘te eğitim gören kursiyerler girdikleri sınavlarda derece elde ederek başarıya ulaşıyor.

 

SINAVA KO-MEK İLE HAZIRLANDI

KO-MEK hızlı klavye kursları, kursiyerlere kurslarda edindikleri tecrübeler ile devlet memurluğu için açılan uygulamalı sınavlarda başarı sağlıyor. Yozgat Bozok Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra KPSS’ye hazırlanan Halil Keleş, Ankara’da yapılan icra katipliği sınavında Kocaeli üçüncüsü oldu. KO-MEK’le sınavlara hazırlanan Keleş, ‘’Okuldan aldığım eğitimlerin üzerine KO-MEK hızlı klavye kursuna yazıldım. 110 kelimeden 174 kelimeye çıkardım kendimi, bu da Kocaeli üçüncüsü olmamı sağladı’’ dedi. KO-MEK’te hocaları ve arkadaşları sayesinde sürekli çalışarak, kendisini geliştirdiğini belirten Keleş, ‘’Bu da benim sınavlarda başarılı olarak iş sahibi olmamda büyük etken oldu’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751