“KO-MEK’le gurur duyuyorum”

SINIFLARI ZİYARET ETTİ

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun Mevlana Kurs Merkezi ziyaretinde KO-MEK Yaygın Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ile KO-MEK Bölge Sorumlusu Oğuz Kaya hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ziyareti sırasında Kurs Merkezi’ndeki Bilgisayar, Ön Muhasebe, Mefruşat, Giyim, Aerobik, Cilt Bakımı ve Makine Nakışı sınıflarında incelemelerde bulundu.

 

BAŞKANIN SEVİNDİREN SÜRPRİZİ

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun sürpriz ziyareti Mevlana Kurs Merkezi’nde eğitim gören kursiyerleri mutlu etti. Kursiyerler ders yaparken bir anda karşılarında gördükleri Başkan Karaosmanoğlu’na ortaya çıkardıkları ürünleri gösterdi.

 

GURUR DUYUYORUM

Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler burada aldığınız eğitimle üretmenin anlamını paylaşıyorsunuz. KO-MEK her geçen gün büyüyerek eğitimin hizmetinde olmaya devam ediyor. Bu kurslara katılan tüm vatandaşlarımızla gurur duyuyorum” dedi. Eğitimin yaşı olmadığına vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımız KO-MEK kurslarında kendini geliştirerek meslek sahibi oluyor. KO-MEK’te meslek öğrenmenin yanı sıra hayatı öğreniyor” dedi.

 

KO-MEK SİZİN EVİNİZ

KO-MEK’in aynı zamanda güçlü bir aile olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK sizin eviniz. Burada her daim eğitim alabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz’’ şeklinde konuştu. Ziyareti sırasında kursiyerlerin dileklerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817