KO-MEK’te uygulamalı dersler devam ediyor
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), fidan üretimi kursiyerlerinin aldıkları eğitimleri pekiştirmesi amacıyla Büyükşehir’in Kullar’da bulunan fidanlığını ziyaret etti. KO-MEK kursiyerleri, usta öğreticileriyle birlikte ziyaret ettikleri fidanlıkta uygulama alanları ve fidan üretiminin aşamaları hakkında bilgi aldı.

 

ÜRETİMİN HER AŞAMASI

KO-MEK’in fidan üretimi kursiyerleri için düzenlediği uygulama dersinde kursiyerler, Kullar' da bulunan Büyükşehir’in fidanlığında derste gördükleri teorik bilgilerin pratikte nasıl uygulandığını inceledi. Kursiyerlere fidanlık yetkilileri tarafından Kocaeli’ni yeşillendiren ağaçların, çiçeklerin nasıl muhafaza edilip, üretildiği hakkında detaylı bilgi verildi.

 

FAYDALI BİR GEZİ OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin fidanlığını ziyaret eden KO-MEK kursiyerleri, uygulama dersi kapsamında fidanlık gezilerinin çok faydalı olduğunu belirtti. Fidancılığın birçok aşaması hakkında bilgi edindiklerini söyleyen kursiyerler, Büyükşehir’in fidanlık sorumlularına teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817