banner2779
banner2752
banner2750

KO-MEK’ten tanıtım sergisi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi kursu (KO-MEK), Yahya Kaptan’da bulunan Arasta Park Alışveriş Merkezinde kursların tanımını amaçlayan sergi açtı. Yahya Kaptan KO-MEK Kurs Merkezinin düzenlediği Resim Yapımı, Ahşap Boyama, Mefruşat, Giyim, Yaş Pasta Yapımı, İğne Oyası, Fotoğrafçılık ve İngilizce branşlarının tanıtıldığı sergide bir çok branş uygulamalı olarak gösterildi.

 

İKİ AYRI SERGİ

KO-MEK, Arasta Park’ın giriş katı ve üçüncü katı olmak üzere iki yerde sergi açtı. Her iki sergide uygulamalı olarak tanılan branşlar halkın büyük ilgisini çekti. Usta öğretici nezaretinde kursiyerler yeteneklerini gözler önüne serdi. Ayrıca sergilerde daha önce kurslarda yapılan ürünlerde sergilendi.

 

KURSİYERLERDEN GÖRSEL ŞÖLEN

KO-MEK’in Arasta Park’ta açtığı tanıtım sergisinde kursiyerler uygulamalı olarak tanıttıkları branşlar adeta görsel şölene dönüştü. İğne oyası, Giyim, Yaş Pasta Yapımı, Ahşap Boyama kursiyerlerinin yaptıkları uygulama çalışmaları vatandaştan büyük ilgi gördü. Sergileri ziyaret eden vatandaşlar KO-MEK kursları hakkında bilgi aldı.

 

KO-MEK SERGİLERİNE DEVAM EDECEK

KO-MEK, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserlerden Kocaeli’nde birçok sergi açılışı yapıyor. Bu yıl onuncu eğitim yılını kutlayacak olan KO-MEK, yıl içinde düzenleyeceği tanıtım sergileriyle Kocaeli halkının ücretsiz verilen kurslar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751