banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli 24 saat izleniyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzur içinde yaşamalarını sağlamak için şehri güvenlik kameralarıyla takip ediyor. Bu kapsamda son olarak Büyükşehir Belediyesi Elektronik Sistemler Şube Müdürlüğü şehrin önemli noktalarına 170 adet kamera yerleştirdi. Kameralar sayesinde şehir 24 saat güvenlik amaçlı izleniyor.
 
24 SAAT İZLENİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu proje vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamayı hedefliyor. Projenin teknik altyapısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Elektronik Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Bu Kamera sistemleri sayesinde Kocaeli'nde günlük hareketin yoğun olduğu önemli noktalar 24 saat izleniyor ve kayıt altına alınıyor. Bu sayede vatandaşlarımız huzur içinde vakit geçiriyorlar.
 
TOPLAMDA 170 KAMERA
Büyükşehir tarafından şehrin farklı noktalarına 170 adet fiberoptik altyapıyla erişimi sağlanıp Büyükşehir Hizmet binasında takip edilen bilen kamera monte edildi. Bu kameralar Doğu Kışla Gençlik Parkı, Vatandaşların sıkça ziyaret ettiği parklar, Müze Müdürlüğü binası Turgut Özal, Adnan Menderes ve Mimar Sinan Köprüleri, Belediyenin arkasında yer alan açık otoparkta yer alıyor.
 
MÜZE MÜDÜRLÜĞÜ 24 SAAT KONTROL EDİLİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından takip edilen kameraların 23 adedi Müze Müdürlüğünde yer alıyor. Müze Müdürlüğü çevresinde vatandaşların daha güvenli bir ortamda vakit geçirmesi ve gelebilecek olumsuz olayların önlenmesi aşamasında büyük katkı sağlayan kameralar 3 Megapiks4el İp kamera  fiberoptik altyapısı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi merkezinden anlık olarak takip ediliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751