banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli Alperen Ocakları Yöneticileri Toplandı
 20 yıldır Kocaeli'de görev yapmış Nizam-ı Alem ve Alperen Ocakları İl Başkanları, Büyük Birlik Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Abdulkadir Küpeli'nin ev sahipliğinde Körfez'de bir araya geldiler.

Bu toplantıda Kocaeli Alperen Ocakları'nın bir yılı aşkın süredir yapmış oldukları hazırlıklar ele alındı. Önümüzde ki günlerde Kocaeli Kamuoyu ile paylaşılmak üzere, bundan sonra yapılacak olan stratejilerde belirlendi.

Küresel yapılanmanın çok hissedildiği, değişen ve dönüşen dünyada, özellikle bölgemizde ve ülkemizde gelişen sosyal, siyasi olaylara karşı konacak tavır ve kararlar üzerinde mutabakata varıldı.

Bu kararlar çerçevesinde; eylem, bildiri, siyasi organizasyonlar, görsel ve yazılı basın kullanılarak kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Toplantıya Kocaeli Alperen Ocakları İl Başkanı Eren ELMALI, Kocaeli Alperen Ocakları Eski İl Başkanlarından; Bilgehan BÜLBÜL, İrfan MEMİŞ, Şener KESER, Murat YILMAZ, Kocaeli Alperen Ocakları Eski İl Yöneticilerinden; Mete DENİZ, Bilal ÇOBAN, İdris ÇAKIR ve daha bir çok eski, yeni olmak üzere üyeler katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751