KOCAELİ ARTIK KİTAP ŞEHRİ OLDU
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 7. Kocaeli Kitap Fuarının onur konuğu olan Nuri Pakdil’le bir araya geldi. 7 Güzel Adamın 7’ncisi Nuri Pakdil’le olan birliktelikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan hazır bulundu. Yenilen akşam yemeği sonrası yapılan sohbet de güncel derinlikli konular konuşuldu.

 

“KİTAP FUARIMIZA ŞEREF VERDİNİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Nuri Pakdil’i hem şehrimizde hem de kitap fuarımızda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Kitap Fuarımıza gelerek şeref verdiniz. Sizi burada görmek bizim için tarifi imkânsız bir sevinç kaynağıdır. Yüce Yaradan ömrünüze bereket versin” dedi. Büyük üstat Nuri Pakdil de, Kocaeli’de olduğundan ve kitap fuarına katılacağından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817