banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli Artvinliler Birleşiyor

İzmit Dernek Başkanı Nuri Almaz yönetimi,Kadın Kolları ve Derneğin Onursal Başkanı Muhammet Saraç ve yönetimi Darıca,Çayırova,Darıca dernek yöneticileriyle bir araya gelen Artvin Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Nuri Almaz kahvaltımızın amacı Kocaeli’nde yaşayan tüm Artvinli hemşehrilerimize dernekler üzerinde ulaşarak bir çatı altında bir araya gelerek” Birlik ve Beraberliğimizi” sağlamaktır dedi.Unutulmaya yüz tutan Örf ve adetlerimizi yaşatmak için  elimizden geleni yapacağız,Hopa,Arhavi,Borçka,Murgul,Şavşat,Yusufeli,Ardanuç hepimiz birlikte Artviniz tüm hemşehri derneklerini tek çatı altında olmaya davet ediyoruz….

 

Gebze Artvin Dernek Başkanı Osman Alkan Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneğin kendilerine yapmış oldukları ziyaretten memnun olduklarını belirterek Kocaeli’nde farkındalığımızı hissettirmek ve güzel işler yapmak örnek olmak adına Dernek Başkanı Nuri Almazın çağrısına olumlu baktıklarını Gebze,Darıca,Çayırova  Artvin dernekleri olarak aynı çatı altında olmayı bizlerde istiyoruz dedi.

 

 

Kocaeli Artvin Kültür Derneğin Onursal Başkanı Muhammet Saraç aynı çatı altında var olmak bizlere güç katacaktır ortak değerlerde buluşarak çok güzel işler yapacağımıza ve  7 Mart Artvinliler Gecesini hep birlikte daha coşkulu kutlayacağımızı  düşünüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751