KOCAELİ BİRLİKSPOR’A MORAL YEMEĞİ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve pazar günü deplasmanda Kastamonu 1966’ya konuk olacak Kocaeli Birlikspor Kulübü’nün alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Çetin Zerenoğlu takıma moral yemeği verdi. Körfez ilçenin tanınmış esnafından olan DergahOcakbaşı’nın sahibi Zerenoğlu’nun ev sahipliğindeki yemeğe; Kırmızı-Beyazlı takımın oyuncuları, teknik kadrosu, idari personeli ve kulüp yöneticisi Bayram Oral katıldı.

TAKIMA İNANIYORUM

Takıma olan inancını dile getiren ve oyunculara güvendiğinin altını çizen Çetin Zerenoğlu, “Ligde her türlü sonucu alabiliriz. Kaybettiğimiz maçlar da moralimizi bozmayacak. Lig uzun soluklu bir maraton. Her geçen gün gelişen bir takımımız var ve çocuklar ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki; ben bu takıma sonuna kadar inanıyorum, güveniyorum. Ne şartta yanınızdayım. Kastamonu maçında da başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817