KOCAELİ BİRLİKSPOR'DAN VM MEDİCAL PARK'A ZİYARET
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor’un yöneticileri, il genelinde ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Kocaeli Birlik Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz ve Genel Koordinatör Metin Özkan, önceki gün de VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Genel Müdür Doç. Dr. Soner Şahin’in makamında gerçekleştirilen ziyarete, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ertunga Öney de katıldı.

 BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

 VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin ilimizde sağlık alanında büyük bir eksikliği kapattığını söyleyen Kocaeli Birlik Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz, nazik misafirperverliğinden ötürü Genel Müdür Doç. Dr. Soner Şahin’e teşekkür etti. Kocaeli Birlikspor’a 2. Lig’de başarı dileyen Şahin, geçtiğimiz yıl kıl payı kaçırılan 1. Lig’e bu yıl çıkacaklarına inandığını söyledi ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİLER- Kocaeli Birlik Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz ve Genel Koordinatör Metin Özkan, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin’i ziyaret ettiler. Ziyarette, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ertunga Öney de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817