KOCAELİ BİRLİKSPOR’U ZORLU FİKSTÜR BEKLİYOR
 Ligde Kartalspor galibiyetiyle çıkışa geçen ve son dört haftada toplağı on puanla zirveye yerleşen Kocaeli Birlikspor, hedefine her geçen gün emin adımlarla ilerliyor. Son maçında evinde Manisapor’u ağırlayan yeşil siyahlılar, güzel futbol ve galibiyetiyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Teknik heyet, futbolcular son maçta gösterdiği istek ve arzu yönetimden tam not aldı. Aldığı galibiyetle Manisapor’u liderlik koltuğundan eden Kocaeli Birlikspor, ligde üçüncü sıradan ikinci sıraya yükseldi. Lider Tokatspor’un bir puan gerisinde ikinci sırada bulunan Kocaelispor’lu futbolcuların seri galibiyetlerle kendilerine güveni de iyice artmış oldu. Öte yandan Kocaelispor’u fikstür gereği birbirinden zorlu maçlar bekliyor. 

ÜÇ ZORLU DEPLASMANA GİDECEK
İlk olarak bu hafta Cumartesi günü Başkent deplasmanına gidecek olan yeşil siyahlılar, aynı puanla zirve yarışını sürdürdüğü Ankara Demirspor’a konuk olacak. Bu zorlu deplasmana en az bir puan için çıkacak olan Kocaeli Birliksporlu futbolcular bir sonraki hafta, 30 Ekim Cuma günü ise İstanbul Büyük Çekmece deplasmanında Tepecikspor karşısına çıkacak. Zirve yarışından kopmamak için Tepecik karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Kocaeli Birlikspor, bu maçtan üç gün sonra 3 Kasım Salı günü ertelenen Tarsus İ.Y. maçına çıkacak. Tarsus karşılaşmasına da rakibi karşısında en az bir puan arayacak olan Kocaeli Birliskpor’da hedef üç maçtan en az beş puan çıkarmak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817