banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİ BİRLİKSPOR’UN ONURSAL BAŞKANI İSMAİL BARAN
 Futbolculara Başarılar Diledi

Yönetici, teknik adam ve futbolcuları ile tek tek selamlaşarak yeni sezon öncesi başarılar dileyen Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi olarak Kocaeli Birlikspor’un yanında olduklarını belirtti. Kulüp Başkanı Ziya Tüzel, 2. Başkan Erhan Yılmaz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Baran’ın desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kulüp Başkanı Ziya Tüzel Onursal Başkanlık Teklif Etti

Kulüp Başkanı Ziya Tüzel, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın spora ve sporcuya verdiği desteğin önemine değindi. Tüzel, “Sporun her branşına destek olan Başkanımız Körfez’in adını ülkemizin her noktasına ulaştırdı. Haliyle Körfez sporun başkenti konumuna geldi. Bu kapsamda yeni oluşturduğumuz yönetime desteğini esirgemeyen ve her fırsatta yanımızda olan Belediye Başkanımız İsmail Baran’a onursal başkanlık teklifi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Onurlu Bir Ekibin İçinde Olmak Büyük Bir Şereftir

Belediye Başkanı İsmail Baran, Kulüp Başkanı Ziya Tüzel’in teklifini memnuniyetle karşıladığı ifade ederek onursal başkanlık teklifini kabul ettiğini söyledi. Başkan Baran, “Böyle onurlu bir ekibin içinde olmak büyük bir şereftir.” Dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751