Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ve KOSGEB, MÜSİAD Üyelerine Bilgilendirme Yaptı

Program MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu’nun açılış konuşmaları ile başladı. ‘Ülke olarak cumhuriyet tarihimizin en büyük ihracatını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türkiye Sanayisinin merkez Üssü olarak bilinen Kocaeli 17 milyar 300 milyon dolarlık ihracat ile İstanbul’dan sonra ikinci şehir statüsünde yer almıştır.’ İfadelerini kullanan Uslu, MÜSİAD olarak yatırım ve üretime her zaman destek verdiklerini belirtti.

‘NİTELİKLİ ELEMAN BULMAKTA SIKINTILAR YAŞIYORUZ.’

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın açıklamış olduğu üretim ve yatırım hareketine değinen Uslu, sözlerine şöyle devam etti. ‘MÜSİAD olarak her zaman üretim ve yatırıma önem veriyoruz. Buna ilişkili olarak çalışmalar yapıyoruz. Şunu da biliyoruz ki üretim konusunda bir çok üyemiz nitelikli eleman bulmakta büyük sıkıntılar yaşıyor. İnanıyorum ki, bu konuyu çözebildiğimiz takdirde ülke olarak, Kocaeli olarak, MÜSİAD olarak çok daha iyi yerlere geleceğiz.’ Uslu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve KOSGEB’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdı.

USTAM KOCAELİ VE KOSGEB DESTEKLERİ AKTARILDI.

MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu’nun konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz söz aldı. MÜSİAD’a Ustam Kocaeli Projesine olan ilgilerinden dolayı teşekkür eden Pekgöz, istihdam, üretim ve yatırım odaklı çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın özel ihtimam gösterdiğini belirtti. Konuşmaların ardından Ustam Kocaeli Projesi hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ustam Kocaeli projesi bilgilendirmesinin ardından KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürü İbrahim Ustaömer KOSGEB’in  ‘ Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı’  hakkında sunum yaptı ve bilgilendirmelerde bulundu. Sunum ve Bilgilendirmelerin ardından soru cevap kısmına geçildi. Program, konuşmacılara hediye takdimi ve aile fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817