banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KOCAELİ DEVLET 7 KASIMDA İHALE EDİLECEK
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık,

TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili A. Sibel Gönül, Ankara’da TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile toplantı yaptı. Kocaeli genelindeki TOKİ yatırımlarımın detaylı şekilde ele alındığı toplantıda Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binasının 7 Kasım Perşembe günü ihale edileceği ifade edildi.

TOKİ YATIRIMLARI ELE ALINDI

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin 200 yataklı yeni binası için TOKİ, 7 Kasım’da ihaleye çıkıyor. Konuyla ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, TOKİ Başkanı Karabel ile bir araya geldi. Toplantıda Kocaeli milletvekilleri Işık ve Gönül de hazır bulundu. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Çayırova, Dilovası, Gebze, İzmit ve Kocaeli’nin diğer ilçelerindeki TOKİ yatırımları ve yeni projeler detaylı şekilde ele alındı. Görüşmede Derince’deki askeri hastane, Doğu Kışla’daki askeri alan gibi ilimizdeki arazilerin durumu da değerlendirildi.

200 YATAKLI YENİ BİNA

TOKİ Başkanı Karabel, Kocaeli Devlet Hastanesi’nin 200 yataklı yeni binasının yapımı için 7 Kasım’da ihaleye çıkılacağın ifade etti. Karabel, ihalenin 7 Kasım 2013 Perşembe günü saat 14.00’te Ankara’daki TOKİ binasında yapılacağı bilgisini verdi.

BÜYÜKŞEHİR YENİ LOJMAN YAPTI

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binasının yapımı amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı arasında üçlü protokol yapılmıştı. Buna göre Büyükşehir Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü’ne Kavakçılık Enstitüsü’nün bulunduğu alanda yeni lojman binası inşa etmişti. Yeni lojmanın tesliminin ardından hastanenin yanında yer alan eski lojman binalarının da yıkımına başlanmıştı. Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binası, yıkılan lojmanların bulunduğu alanda inşa edilecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826