banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kocaeli Erzurumlular Vakfı, Hemşehrilerini Destekliyor

Kentimizin en aktif ve başarılı sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve özellikle eğitime yönelik sağladıkları desteklerle bilinen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetiminin, önemli görevleri üstlenen hemşehrilerine yönelik destek ziyaretleri devam ediyor. Kocaeli’nin yanı sıra çevre kentlerdeki hemşehrilerini de unutmayan vakıf yönetimi, geçtiğimiz günlerde Sakarya’da özel bir ziyarette bulundu.

KOÇ’A KONUK OLDULAR

Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki genel sekreter Murat Şenel, Mütevelli Heyeti Üyesi Zekeriya Tiryaki ile vakıf yönetim kurulundan Alı Kılıç; Erzurumlu olarak bilinen, Sakarya’nın tanınmış iş insanlarından olan, Sakarya Erzurumlular Derneği’nin de eski başkanları arasında yer alan, Mükerrem Koç’a konuk oldu.

HAC GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ

Sakaryaspor’da da bir dönem asbaşkanlık yapan ve halen AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu’nda yer alan Mükerrem Koç, Koç City firmasının yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Vakıf Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi, hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Önal, “Mükerrem başkanımız, kentinde sevilen ve sayılan bir isim. Kendisini hac vazifesini yerine getirmesinden ötürü ziyaret etmek istedik. Kendisine yakın alakası dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

KİTAP VE DERGİ HEDİYE

Konukları ile yakından ilgilenen ev sahibi Mükerrem Koç ise, “Ahmet başkanımız ve değerli yönetimine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Hem özlem giderdik hem de kendileri ile verimli bir şekilde sohbet ettik” diye konuştu. Bu arada gerçekleşen buluşma sırasında Erzurumlu Mükerrem Koç’a, Araştırmacı-Yazar Nuri Toparlak’ın yazdığı “Şehr-i Kadim’in Gönül Dostları – 658’den Günümüze Erzurum Manevi Mimarları” adlı eser ile vakfın yayını olan “DADAŞ” dergisinin son sayısı hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826