banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİ FUARI, 50. YILINA ÖZEL ETKİNLİKLERLE AÇILIYOR
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuarı’nın 50. yılında birbirinden anlamlı etkinlikler hazırladı. Kocaeli Fuarı’nın açılışı 26 Mayıs Perşembe günü sevilen sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle yapılacakken aynı gün KO-MEK Genel Sergi açılışı da gerçekleşecek. Ramazan Ayı’nda ise Kocaeli Fuarı, önemli isimlerin yer aldığı sohbet, şiir dinletileri, konser, tiyatro oyunları, çocuk eğlencelerinden oluşan “Dini Yayınlar Fuarı” konseptiyle Kocaelililerle buluşacak.

 

26 MAYIS’TA KOMEK GENEL SERGİSİ İLE AÇILIYOR

Kocaeli Fuarı, 50. yılında, Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı önemli ve özel organizasyonlara sahne olacak. Fuar, 26 Mayıs saat 18.00’da bu sene “Gelenekseli Sergile” sloganıyla her ilçede sergilenen KO-MEK Genel Sergisi ile açılacak. Sergide, Kocaeli genelindeki KO-MEK branşlarındaki el emeği göz nuru eserler görücüye çıkacak. Kocaelililer KO-MEK Genel Sergisi kapsamında, birçok iş ve beceri dalı hakkında bilgi sahibi olmuş olacak. Sergi 4 gün boyunca 13.00-23.00 saatleri arasında açık olacak.

 

MUSTAFA CECELİ KONSERİ

Aynı gün Kocaeli Fuarı açılışı, sevilen pop müziği sanatçısı Mustafa Ceceli konseri ile renklenecek. Saat 20.30’da başlayacak konser Fuar içi göl kenarında gerçekleştirilecek.

 

DİNİ YAYINLAR FUARI

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuarı için Ramazan Ayı’na özel etkinlikler de hazırladı. Dini Yayınlar Fuarı adı altına gerçekleşecek etkinlikler kapsamında tiyatro oyunları, şiir dinletileri, sohbetler, çocuk eğlenceleri, yarışmalar düzenlenecek. Ramazan Ayı’na özel etkinliklerde birçok ünlü isim konuk olacak. Bu isimlerden bazıları Mehmet Emin Ay, Dursun Ali Erzincanlı, Ömer Döngeloğlu, Sami Özer, Senai Demirci, Sibel Eraslan, Ahmet Özhan, Burak Sezen olacak.

 

RAMAZAN AYINA ÖZEL ETKİNLİKLER

Dini yayınlar Fuarı’nda milli maç heyecanı da yaşanacak. Kurulacak dev ekranlar ile Fuara gelen Kocaelililer Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’ndaki maçlarını izleme fırsatı bulacak. TRT Çocukta çocukların sevgilisi Burak Sezen’in de olacağı Fuar etkinliklerinde Sezen, çocuklarla bir arada olacak. Gölge oyunu, sihirbaz, Hacivat Karagöz, Jonglör, ateşbaz, orta oyunu, Fasıl, Meddah, Nasrettin Hoca etkinlikleri Ramazan boyunca Kocaelilere iftardan sonra eğlenceli vakitler geçirtecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751