Kocaeli Futbolu Körfez'de Masaya yatırıldı

Kocaeli futbolu masaya yatırıldı. Körfez Belediyesi Başkan Danışmanı Antrenör Metin Özkan’ın girişimleri ile önceki gün Körfez Belediyesi Kültür Merkezi’inde gerçekleşen “Kocaeli Futbolu Masaya Yatırılıyor” konulu panelde kent futbolunda gelinen nokta sorgulandı ve yaşanan sorunlar ile ilgili çözüm önerileri üretildi.



Seçkin davetli grubu


Kocaeli futbolunda gelinen noktayı değerlendirmek ve kent futbolunun düşen seviyesini yukarıya çıkarmak adına fikir üretilmesi için organize edilen “Kocaeli Futbolu Masaya Yatırılıyor” konulu panel önceki gün Körfez Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Panele Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Gençlik Geliştirme ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, KASKF Başkanı Murat Aydın ve KASKF yönetim kurulu, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer ve Derneği yönetim kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Cem Çetin, Kocaelisporlu Futbolcular Derneği üyesi Hayri Kara, Körfez FK Başkanı Cenk Karaloğlu, İzmit Belediyespor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, yardımcı antrenör Fikret Özcan, Körfez FK Alt Yapı Koordinatörü Necip Öztaş, Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Gölcükspor Teknik Direktörü Ahmet Şinasi Aydın, Kocaelispor yardımcı antrenörleri Veli Akbaş ve Miraç Şen, Kocaelispor Eski Teknik Direktörlerinden Erhan Arslan, Körfez FK’lı futbolcular Serdar Topraktepe, Gökhan Meral, Serkan Demirol, Uğur Daşdemir, Emre Pehlivan, Mehmet Albayrak ve Yasin Yener, Derince Belediyesporlu eski futbolculardan Mehmet Akdemir, çok sayıda antrenör, kulüp başkanı, kulüp yöneticisi, spor adamı, spor müdürü ve basın mensubu katıldı. 

Yitirdiklerimiz unutulmadı

Panelin moderatörlüğünü yapan spor spikeri ve yazarı Erdem Övüç açış konuşmasının ardından, geçirdiği trafik kazasının ardından kısa bir süre önce beyin ölümü gerçekleşen Kocaelisporlu Minik Eren, Rumeli Türk Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Balkan, Kemal Yazıcı ve antrenör Yusuf Yazıcı’nın babası Celal Yazıcı ile yakın akrabasını kaybeden Özgür Kocaeli Gazetesi Spor Muhabiri Azmi Bibin’i unutmadı.

Kubilay askere uğurlandı

Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu’nun oğlu Kubilay panelde onurlandırıldı. Kısa dönem er olarak Ankara Mamak’ta askerliğe ilk adımını atan Kubilay’a bayrak hediye edildi. Tüm salon genç mühendisi uzun süre alkışlarken, Kubilay ve babası Hakan Yağcıoğlu bu düşüncelerinden dolayı paneli organize edenlere teşekkür etti.

Kurucu başkana plâket

Körfez FK kurucu başkanı Necati Türkmen de panelde onurlandırıldı. Türkmen’e plaketini Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan takdim etti.


Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa düzenlenen süpriz doğum günü için  Başkan Pehlivan'a teşekkür etti.


















Kurnaz Muhasebeci Hamit Akbulut yine en öndeydi. Protokol olmadığı halde protokol koltuklarında oturmayı çok seven Muhasebeci Hamit Akbulut'a
ayakta kalan Protokol üyeleri tepki gösterdi.

( Körfez Kamuoyunun yakından tanıdığı Akbulut, 2009 senesinde yaptığımız '' Kurnaz Muhasebeci Parayı iade edecek '' haberimiz üzerine Körfez Kaymakamlığı danışmanlığından istifa etmiş , ardından gazetemizi yalan haber yaptılar diye mahkemeye vermiş, 50.000 TL de tazminat davası açmıştı. Yapılan yargılama sonucunda haberimizin doğru olduğu sonucuna varan Savcılık haber için takipsizlik vermişti. Akbulut'ta sosyal yardımlaşma vakfının parasını faiziyle  birlikte devlete iade etmek zorunda kalmıştı. )





 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817