Kocaeli her gün büyüyor ve gelişiyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak ve Kocaeli Defterdarı Mustafa İlhan’a iadeyi ziyaretlerde bulundu. Kocaeli’nin sanayi, ulaşım, ticaret kenti olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu değişime kentin tüm kurum ve kuruluşları pozitif katkı sağlıyor’’ dedi.

 

BAŞKAN’DAN İADEYİ ZİYARETLER

Başkan Karaosmanoğlu, kısa süre önce misafir ettiği İzmit Kaymakamı Osman Kaymak ve Kocaeli Defterdarı Mustafa İlhan’a iadeyi ziyaretlerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak İzmit Kaymakamı Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Kocaeli Defterdarı Mustafa İlhan’a da konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na temaslarında Başkan Danışmanı Ömer Polat eşlik etti. Kocaeli’nin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ulaşım, sanayi ve ticaret kenti Kocaeli, Türkiye’nin ekonomisine çok önemli katkılarda bulunuyor. Aynı zamanda kültür, spor ve turizm kenti olan Kocaeli’nde yaşanan değişim ve gelişime kentin tüm dinamikleri çok önemli katkılar sağlıyor’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817